New Ribbon

Halálos iramban 10.

amerikai krimi, akciófilm, kalandfilm, 130 perc, 202316

Kezdődik az út vége. A Halálos iramban saga tizedik része vezeti be a záró fejezeteit a mozitörténet egyik leghíresebb és legnépszerűbb sorozatának, mely a harmadik évtizedében jár, és még mindig jól tartja magát, ugyanazzal a szereplőgárdával, amelyikkel elindult. Dom Toretto (Vin Diesel) és családja számos lehetetlennek tűnő küldetésben bizonyult ravaszabbnak, higgadtabbnak és gyorsabbnak minden útjukba kerülő ellenségnél. Most minden eddiginél halálosabb veszéllyel kell szembenézniük: a múlt árnyékából rettenetes fenyegetés bújik elő, melyet a vérbosszú táplál, és az illető el van szánva arra, hogy szétzúzza ezt a családot, és örökre tönkretegyen mindent - és mindenkit - akit Dom szeret. 2011-ben, az Ötödik sebességben Dom és csapata elkapta az aljas brazil drogbárót, Hernan Reyest, és lefejezte a birodalmát egy hídon, Rio De Janeiróban. Ám azt nem tudták, hogy Reyes fia, Dante (Jason Momoa, Aquaman) szemtanúja volt az egésznek, és az elmúlt 12 évet azzal töltötte, hogy tervet szőtt Dom kegyetlen megleckéztetésére. Dante ármánya szétszórja Dom családját a világ különböző pontjaira, Los Angelestől a római katakombákig, Brazíliától Londonig, Portugáliától az Antarktiszig. Új szövetségek köttetnek, és régi ellenségek bukkannak fel újra. Ám minden megváltozik, amikor Dom rájön, hogy nyolcéves fia (Leo Abelo Perry, Feketék fehéren) Dante bosszújának végső célpontja…


2023-06-01 18:00

Exhibition on Screen: Pissarro, az impresszionizmus atyja

dokumentumfilm, 90 perc, 202212

Camille Pissarro nélkül nem lett volna impresszionista mozgalom. Hiszen jogosan nevezzük őt az impresszionizmus atyjának! Merész lépésre szánta el magát, és végig levelezett művészi ars poeticájáról családtagjaival. E bensőséges hangú, sok tényt és összefüggést megvilágító levelek alkották dokumentumfilmünk forgatókönyvének a vázát, melyben megkíséreljük jobban megérteni és megértetni Pissarro életrajzát és pályaképét. A karibi térségben született Pissarro fiatalemberként rajong a festészetért, ezért Párizsba érkezik, és negyvenhárom éves korára maga mellé gyűjt egy elhivatott művészekből álló kis közösséget. Első kiállításukat ugyan csúnyán pellengérre állítja a korabeli kritika, de itt nyerik el megkülönböztető nevüket: impresszionisták. Az elkövetkező negyven év során Pissarro lesz a motorja annak a művészeti irányzatnak, amely már a világ legkedveltebb stílusává vált. Az Ashmolean Múzeum neve régóta egyet jelent a minőséggel. Az Egyesült Királyság első közgyűjteményeként (1683 májusában nyitotta meg kapuit) páratlanul gazdag anyaggal rendelkezik, többek között egy jelentős Pissarro archívummal. Dokumentumfilmünk stábja kizárólagos bejárást kapott ebbe az, impresszionista festőkkel foglalkozó leggazdagabb levéltári anyagba, és a negyven évre visszamenőleg legjelentősebb retrospektív Pissarro kiállítás terébe, így remélhetőleg páratlanul izgalmas és jelentős életrajzi tényeket tud majd elmesélni erről a hihetetlen művészről. Jelen nagyszabású kiállítás az oxfordi Ashmolean Múzeumban az elmúl negyven év legjelentősebb retrospektív tárlata. Cézanne volt, aki Pissarrót „az első impresszionista”-ként emlegette. Az Ashmoleannak egyedülálló gyűjteménye van Pissarro munkáiból, leveleiből és egyéb, rá vonatkozó tárgyi emlékekből.


2023-07-01 16:00

Example Frame

Vásárlói tájékoztató | Makk Kálmán Mozi

Jegyfoglalás

Jegyfoglalásra a Filmek és a Moziműsor menüpontban van lehetősége. Kattintson a foglalni kívánt előadás kezdési időpontjára! A foglalásnál ki kell választania a jegyek számát, ülőhelyeket kell választania a nézőtéren, illetve meg kell adnia az email címét. Freemail szolgáltató esetén a foglalásról szóló e-mail késéssel érkezik meg, kérjük, legyen türelemmel. Amennyiben van lehetősége rá, használja a gmail rendszerét!

Jegyvásárlás

Mozia CIB Bank által biztosított biztonságos bankkártyás fizetési megoldást nyújtja vásárlóinak. A biztonságot az adatok szétválasztása alapozza meg. A Mozi a megrendeléssel kapcsolatos információkat kapja meg a vásárlótól, a CIB Bank pedig kizárólag a fizetési tranzakcióhoz szükséges kártyaadatokat a 128 bites SSL titkosítással ellátott fizetőoldalon. A fizetőoldal adattartalmáról a Mozi nem értesül, azokat csak a CIB Bank érheti el. A tranzakció eredményéről a fizetést követően a Mozi oldala tájékoztatja. A kártyás fizetéshez az Ön internet böngésző programjának támogatnia kell az SSL titkosítást.

A jegyek ellenértéke, a kifizetett összeg azonnal zárolásra kerül kártyaszámláján. Kérjük, olvassa el részletes tájékoztatónkat!


Üdvözöljük a CIB Bank biztonságos, internetes fizetési megoldásával működő Makk Kálmán Mozi honlapján!

Az alábbiakban röviden ismertetjük, hogy miképp intézheti biztonságos módon vásárlását.

Mire figyeljen a vásárláskor?

 • Olvassa el a Mozi ismertetőjét, a vásárlás kondícióit és a kiszállítás és a fizetés feltételeit!
 • Tanulmányozza át a Mozi biztonsági feltételeit, hiszen ezzel garantálják az Ön adatainak biztonságát!
 • Tartsa nyilván a vásárlásával kapcsolatos adatait!
 • Tartsa nyilván a fizetéssel kapcsolatos tranzakciós adatait! (tranzakció azonosító, engedélyszám)
 • Biztosítsa, hogy titkos kártyaadataihoz illetéktelen személy soha ne férhessen hozzá.
 • Használjon olyan böngészőt, amely támogatja az SSL titkosításhoz szükséges opciót!

A biztonságról

Az SSL, a Secure Sockets Layer elfogadott titkosítási eljárás rövidítése. Bankunk rendelkezik egy 128 bites titkosító kulccsal, amely a kommunikációs csatornát védi. A VeriSign nevű cég teszi lehetővé a CIB Banknak a 128 bites kulcs használatát, amely segítségével biztosítjuk az SSL alapú titkosítást. Jelenleg a világ elektronikus kereskedelmének 90%-ában ezt a titkosítási módot alkalmazzák. A vásárló által használt böngésző program az SSL segítségével a kártyabirtokos adatait az elküldés előtt titkosítja, így azok kódolt formában jutnak el a CIB Bankhoz, ezáltal illetéktelen személyek számára nem értelmezhetőek.

Elfogadott kártyák

A CIB Bank internetes fizetési rendszere a Mastercard/Maestro, a VISA termékcsaládba tartozó VISA és VISA Electron (az Electronnál csak abban az esetben, ha azt a kibocsátó bank engedélyezi) bankkártyák használatát, valamint internetes használatra alkalmas webkártyával való fizetést teszi lehetővé.

Fizetés lépései

 1. Ön a Mozi oldalán választja ki az jegyet/jegyeket, melynek összegét bankkártyás fizetéssel kívánja teljesíteni.
 2. Ezt követően Ön átkerül a CIB Bank biztonságos fizetést garantáló oldalára, ahol a fizetés megkezdéséhez kártyaadatait szükséges kitölteni.
 3. A kártyaadatok megadását követően a Fizetés gombra kattintva indíthatja el a tranzakció.
 4. A fizetést követően Ön visszatér a Mozi oldalára, ahol a tranzakció eredményéről kap visszaigazolást.

A bankkártyával történő fizetés esetén a sikeres tranzakciót követően – ez a bankkártya érvényessége és a fedezet ellenőrzése utáni elfogadást jelenti –, a CIB Bank elindítja a Kártyabirtokos számlájának megterhelését az áru vagy szolgáltatás ellenértékével.

Amennyiben Ön nem kerül visszairányításra a fizetőoldalról a Mozi oldalára, úgy a tranzakció sikertelennek minősül. Amennyiben a banki fizetőoldalon a böngésző „Vissza/Back” vagy a „Frissítés/Refresh” gombjára kattint, ill. bezárja a böngésző ablakot mielőtt visszairányításra kerülne az áruházba, a fizetés sikertelennek minősül.

Amennyiben a tranzakció eredményéről, annak sikertelensége esetén, okáról, részleteiről bővebben kíván tájékozódni, kérjük, vegye fel a kapcsolatot számlavezető bankjával.


Jegyvásárlási Szabályzat

Az adatkezelés során a Felhasználó adatainak feldolgozása az on-line Jegyvásárlási Rendszeren keresztül történik, oly módon, hogy a jegyet értékesítő személy, illetve a jegyek átvételekor közreműködő mozi pénztáros munkavállaló közreműködik az adatkezelésben. Személyes adatokat a közreműködő munkavállalókon kívül senki nem ismerheti meg.

Amennyiben jelen adatvédelmi szabályzatban foglaltaktól eltérő személyes adat kezelést észlel, úgy jogosult írásban a jegypénztáraknál, illetve  telefonon a +36 (54/ 500-022) telefonszámon bejelentést tenni.

Jelen tájékoztató a mozi jegypénztárában, illetve a www.berettyomozi.hu weboldalon is elhelyezésre kerül.

 

INTERNETES JEGYVÁSÁRLÁS / FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK

 

Általános rendelkezések

 A weboldalain keresztül a mozijegy kiválasztásával, valamint a kapcsolódó banki oldalon való on-line bankkártyás fizetéssel a jelen szabályzatban leírt feltételek szerint vásárlási szerződés jön létre a Felhasználó, azaz a vásárló (magánszemély vagy jogi személy) között.

A Felhasználó az oldalak felkeresését követően, a jegyvásárlás menetét követve, a vásárlás adatait összesítő és jóváhagyó oldalon a FIZETÉS. A gomb megnyomásával fogadja el a szerződés feltételeit, és egyben jelen Jegyvásárlási Szabályzat rendelkezéseit. A létrejött szerződés nem minősül írásbeli szerződésnek, így az iktatott, papír alapon nem hozzáférhető. A szerződés létrejöttét az elektronikusan elmentett vásárlás, illetve a kiküldött e-mail igazolja.

A szerződés tárgya

A szerződés tárgya az Eladó által vásárlásra felkínált mozijegyek.

Szolgáltatás megnevezése: Mozijegy. TEÁOR szám: 5914. A szerződésre a 17/1999 (II.5.) Kormány rendelet, azaz a távollévők között kötött szerződésekre vonatkozó rendelkezések minden körülmények között irányadóak.

 

Szerződő felek azonosítása

Az Eladó a www.berettyomozi.hu weboldalon, az ott szereplő vásárlási feltételek szerint a kapcsolódó banki oldalon megvásárolt mozijegyekért, illetve azok vásárlásáért felel.

A hibás vagy hamis adat megadásából eredő károkért minden felelősség a Felhasználót (azaz a Vevőt) terheli. Az Eladó a nyilvánvalóan hibás vagy hamis regisztrációt jogosult törölni, továbbá kétség esetén a Felhasználó/vevő valódiságát jogosult ellenőrizni.

Vételár és fizetési feltételek

A www.berettyomozi.hu on-line felületen a Felhasználó/Vásárló kizárólag mozijegyet vásárolhat, az ott feltűntetett vételáron, mely egyúttal az általános forgalmi adót is tartalmazza. A vételár kiegyenlítése kizárólag bankkártyás fizetéssel a fent megjelölt weboldalakról továbblépve a vele szerződésben álló bank honlapján történhet.

Rendszerünk automatikus visszaigazoló e-mail kiküldésével igazolja a Felhasználó/Vásárló részére a vásárlás sikerességét. Az automatikus visszaigazoló e-mailt a Felhasználó által a regisztráció során megadott e-mail címre küldjük. A hibás e-mail cím esetleges hibás megadásából fakadó minden kárért a felelősség a Felhasználót/Vevőt terheli.

Jegyvásárlás

A szolgáltató Jegyvásárlási Rendszerében csak az általa üzemeltetett Makk Kálmán Moziba értékesít belépőjegyeket. Az interneten nem elérhető belépőjegyek (pl.: kedvezményes belépőjegyek) a szolgáltató pénztáraiban vásárolhatók meg. A szolgáltató az interneten biztosított jegyek után semmilyen különdíjat, vagy egyéb költséget nem számol fel, azt a pénztárakban elérhető feltételekkel az alábbi kiegészítésekkel biztosítja a Felhasználók számára:

 • A megvásárolt jegyek a rajta feltüntetett előadásra érvényesek, annak bármilyen más előadásra történő cseréjét, visszaváltását a szolgáltató megtagadhatja, mely után kártérítésre nem kötelezhető.
 • A belépőjegyek megvásárlására és átvételére az előadás megkezdéséig van lehetőség, a megvásárolt, de érvényesítetlen (felhasználatlan) jegyek visszaváltására a szolgáltató nem köteles. Kivételt képeznek a vis major esetei pl.: áramszünet, bombariadó.
 • Az előre lefoglalt, és át nem vett jegyeket a mozi 30 perccel az előadás kezdete előtt törli a rendszerből.

Jegyvásárlás menete

 1. A jegyvásárlási rendszerünket a www.berettyomozi.hu oldalon érheti el.
 2. Az oldalon keresse a moziműsor feliratú menü gombot.
 3. Válassza ki a megtekinteni kívánt előadást, oly módon, hogy a kezdési időpontra kattint. Ezt követően kiválasztott előadás aktuális teremképe lesz látható.
 4. Következő lépésként adja meg a vásárolni kívánt jegyek darabszámát, oldalon található gombok segítségével.
 5. Majd válassza ki az Ön számára szimpatikus ülőhelye(ke)t. Az oldal jobb oldalán kirajzolt teremképen jelöletlen mezőkkel szemléltetjük a rendelkezésre álló szabad ülőhelyek elhelyezkedését és számát. A szabad ülőhelyek zöld színnel, a foglalt ülőhelyek piros színnel vannak jelölve. Amennyiben a választásán módosítani kíván, kattintson a lehetőségek közül más az Ön számára szimpatikus ülőhelyre. A választást csak akkor tudja elfogadni rendszerünk, amennyiben azt a terem aktuális kihasználtsága lehetővé teszi. A kiválasztott ülőhelyeket sárga színnel jelölt mezők szemléltetik.
 6. A vásárlás megkezdéséhez egy érvényes e-mail cím megadása szükséges, ahová rendszerünk a visszaigazolást kézbesítheti, majd kattintson a ”Vásárlás” gombra. A ”Vásárlás” gombra kattintás hatására rendszerünk kezdeményezi a kiválasztott jegyek bankkártyás fizetését, és átirányítja Önt partner bankunk (CIB Bank Zrt.) fizetési oldalára. A fizetéssel kapcsolatos további információk az Internetes Jegyvásárlás / Felhasználási feltételek bekezdésben találhatóak. Amennyiben csak foglalást szeretne leadni, akkor a „Foglalás” feliratú gombot nyomja meg.
 7. A megnyitott banki oldalon töltse ki a fizetési megbízást, melyet a ”Fizetem” gomb használatával hagyhat jóvá. Ezt követően várja meg a bank válaszát, majd kattintson a ”Vissza a bolti alkalmazáshoz” linkre. A bank válaszának megfelelően rendszerünk tájékoztatja Önt a jegyátvétel módjáról, sikertelenség esetén annak okáról. A vásárlás eredményéről rendszerünk a megadott email címre értesítő levelet küld.

Fontosabb alapfogalmak

Jegyvásárlási rendszer: A  rendszer a www.berettyomozi.hu oldalon érhető el. A jegyvásárlási rendszer magában foglalja ezen domain név alatt használható funkciókat, valamint a mozi pénztárában működő kiszolgáló rendszert is.

Szolgáltatás: Az a tevékenység, amelyet Szolgáltató/Üzemeltető annak érdekében végez, hogy a jegyvásárló rendszer információs tartalma és funkciói a Jegyvásárlási Rendszer Felhasználói környezetében a Felhasználók számára elérhetőek legyenek.

Felhasználó: Az a személy, aki a Jegyvásárlási rendszert bármilyen célból igénybe veszi.

Információs tartalom: A rendszer által a Felhasználó felé közvetített egyes weboldalak, képek, dokumentumok és egyéb állományok, valamint a Jegyvásárlási Rendszer által használt szoftver.

Szolgáltatás tárgya: A szolgáltató a szolgáltatás keretei között internetes (webes oldalon elérhető) jegyvásárlás lehetőségét kínálja a Felhasználók számára. Jelen Felhasználási Feltételek erre a tevékenységre vonatkoznak.

Szolgáltatás nyújtása, szüneteltetése: A Szolgáltató fenntartja magának azt a jogot, hogy a szolgáltatást, illetve annak egyes elemeit bármikor szüneteltesse, elérését bármely Felhasználó felé megtagadja.

Szolgáltatás igénybevétele: A szolgáltatást, illetve a rendszeren elhelyezett tartalmakat Felhasználó saját felelősségére veszi igénybe. A Felhasználó viseli a Szolgáltatás használatával járó valamennyi kockázatot és felelősséget.

E-mail cím: A Jegyvásárlási rendszer során meg kell adni egy érvényes e-mail címet, mint Felhasználó azonosító. A megadott e-mail címen a Felhasználónak elérhetőnek kell lennie. A megadott személyes adatokat bizalmasan kezeli Adatvédelmi nyilatkozatában foglaltaknak megfelelően.

Hírlevél regisztráció: A Jegyvásárlási rendszer használata során a megadott érvényes e-mail címmel hírlevél szolgáltatásra lehet feliratkozni. A szolgáltatás célja a Felhasználók mozilátogatásával kapcsolatos információk gyűjtése illetve közlése, továbbá tájékoztató anyagok (műsor, rendezvények, aktualitások, stb.) rendszeres küldése.

Hírlevél regisztráció lemondása (törlése): A hírlevél szolgáltatás lemondható a rendszeresen megküldött hírlevelek láblécében található „Leiratkozás” link segítségével. A Felhasználó e-mail címe a Jegyvásárlási rendszerben nem változtatható meg.

Felhasználók felfüggesztése, kizárása: A szolgáltató fenntartja a jogot, hogy értesítéstől függetlenül felfüggessze vagy kizárja azon Felhasználót, aki jelen Felhasználási feltételeket nem fogadja el, illetve nem tartja be. A szolgáltató semmilyen kártérítésre nem kötelezhető a Felhasználó felfüggesztése, kizárása, jogosultságainak korlátozása miatt.

Bakkártyás fizetés: A Jegyvásárlási rendszerben megvásárolandó jegyek kizárólag a CIB Bank Internetes fizetési rendszerén keresztül egyenlíthetők ki on-line bankkártyás fizetéssel. Az itt megadott bankkártya adatokat a szolgáltató nem ismeri meg, azokat közvetlenül a bank dolgozza fel. A banki fizetőoldalon felmerülő esetleges hibákért a szolgáltató nem vállal felelősséget. Az adott fizetés sikerességét vagy sikertelenségét a rendszer kijelzi a Felhasználó számára és tájékoztatást nyújt a további teendőkről. A CIB Bank vásárlási feltételeiről az alábbi linken tájékozódhat.

Számlázás: Amennyiben Felhasználó ÁFÁ-s számlát igényel a vásárlásról, azt a belépőjegy átvételekor a pénztárnál szükséges jelezni.

Jegyátvétel: A Felhasználó a jegyvásárlás során sikeres fizetés esetén átvételi kódot kap, melynek bemondásával veheti át jegyét az előadás helyén lévő mozi pénztárban. A megvásárolt jegy átvételére az előadás megkezdését követően még további 30 percig van lehetősége a Felhasználónak. A Felhasználó felelőssége, az átvételi kód titokban tartása, illetéktelenek hozzáférésének megakadályozása. A Szolgáltató nem vállal felelősséget a Felhasználó hibájából eredő jogosulatlan felhasználásért.

 

Felhasználási feltételek közzététele, módosítása

Jelen Felhasználási feltételeknek a Felhasználókkal történő megismertetéséről a közzétevő oly módon gondoskodik, hogy mindenkori hatályos és teljes szövegét a rendszeren közzéteszi.

A szolgáltató jogosult jelen felhasználási feltételeket a Felhasználók előzetes értesítése mellett egyoldalúan módosítani. Az értesítés a www.berettyomozi.hu elhelyezett Közleményen keresztül történik. A Felhasználó a szolgáltatás módosításának hatálybalépését követő használatával elfogadja a megváltozott Felhasználási feltételeket.

Az elállás joga

A fogyasztó az elállás jogát a 17/1999 (II.5.) Kormány rendelet elállásra vonatkozó rendelkezései szerint gyakorolhatja.